Team

Mike Hoksbergen

projectmanager en consultant


Opgeleid in bedrijfseconomie en logistiek, koos Mike kort na afronding van zijn studie voor ICT. Bij PinkRoccade ontwikkelde hij zijn eerste add-on SAP-module voor Human Resource Management. Sinds 2006 werkt hij als onafhankelijk consultant en projectmanager voor bedrijven en organisaties met SAP gerelateerde vraagstukken. Zijn kennis van HR-processen en SAP combineerde hij bij de ontwikkeling van EA4HCM, het softwareonderdeel van Proformit.

Complexe processen gaat Mike niet uit de weg. Integendeel! Complexe zaken eenvoudig maken, dat is zijn kracht. Net als zijn vermogen contact te leggen, informatie te verkrijgen uit alle lagen van de organisatie en deze te vertalen naar impact op de eindgebruiker en de softwaresystemen. Zijn ervaring als projectmanager, consultant en als ondernemer biedt daarin veel toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.

“Ik begeleid veranderingen op basis van kennis, ervaring en persoonlijk stijl. Ik ben eerlijk en direct als dat nodig is. Ik kijk ook door de bril van een ondernemer naar een project. Op welke plekken in de organisatie wordt waarde toegevoegd? Wat ervaren medewerkers als obstakels bij het creëren van die waarde? Ik werk resultaatgericht en maak complexe dingen graag overzichtelijk en helder. De brug slaan tussen de business en IT, daar haal ik de meeste voldoening uit.”

Nelleke Schaafsma

moduleontwikkelaar SAP ABAP en EA4HCM voor Proformit


Na een universitaire opleiding (waaronder een minor informatica) en een intensieve omscholing in administratieve automatisering begon Nelleke bij Siemens als COBOL programmeur. Met de invoering van SAP bij dit bedrijf heeft zij zich gecertificeerd als ABAP programmeur. Als softwareontwikkelaar werkte ze onder meer bij Siemens Nederland, MaXways, ECI, Heineken Nederland, Heineken International en bij New Frontiers. Na de overname van New Frontiers door Teradata koos Nelleke voor Proformit en EveryAngle. Hier ontwikkelt en optimaliseert zij de HR-module.

 

“Het leukst aan mijn werk vind ik het helpen van mensen. Als onze consultant belt met een vraag, of er is een probleem bij de klant en ik kan ervoor zorgen dat het weer werkt, daar word ik blij van. Business intelligence vind ik een heel interessant vakgebied, zeker voor SAP. Omdat in SAP zoveel mogelijk is, is de uitdaging des te groter om de juiste informatie uit het systeem te halen.”