Projectmanagement

Mike is een gedreven verbinder die mensen, processen en ERP-systemen samenbrengt. Hij weet wat technisch kan, heeft oog voor change management, weet draagvlak te creëren op de werkvloer en bij het management en houdt daarbij de balans tussen kosten en baten goed in het oog. Een topper als je de combinatie van mens, proces en systeem wil verbeteren met verbeterde bedrijfsperformance als doel.

Bart Dirven, Directeur Heijmans Infra B.V.

Proformit begeleidt opdrachtgevers naar een succesvolle (her)implementatie van SAP. Of we zorgen ervoor dat we een vastgelopen implementatie weer op de rit krijgen. Daarbij gaan we uitdagingen zoals een complexe organisatiestructuur, of een groot aantal betrokken partijen, afdelingen of belangen niet uit de weg.

Regelmatig worden we als onafhankelijke projectmanager aangesteld, zodat we de opdrachtgever goed kunnen vertegenwoordigen en ervoor kunnen zorgen dat de implementatiepartner levert wat gevraagd en wat nodig is. Onze resultaatgerichte aanpak en onafhankelijke blik werkt. We bieden hiermee veel toegevoegde waarde en dat levert uiteindelijk geld op!