Profiel

Persoonlijk contact, eerlijk in het managen van verwachtingen maar ook resultaat boeken. Proformit zorgt ervoor dat mensen hun werk beter kunnen doen. Of dat nu op de werkvloer is of in de directiekamer.

Consultancy

Proformit biedt projectmanagement, testmanagement, transitiemanagement en consultancy aan bedrijven en organisaties met SAP gerelateerde vraagstukken. Onze geleverde diensten hebben allemaal één ding gemeen: samen met onze opdrachtgever realiseren we succesvolle veranderingen.

De Proformit aanpak:

  1. We stellen de juiste vragen. Van werkvloer tot en met directiekamer: op alle niveaus werken we uitstekend samen.
  2. De antwoorden vertalen we naar de impact op processen, systemen en mensen. Zo krijgen we niet alleen zoveel mogelijk informatie, maar ook mogelijke risico’s boven tafel.
  3. Met een compleet beeld van wat nodig is om ons resultaat te bereiken, maken we een duidelijk programmaplan, projectplan of verbetervoorstel.
  4. Tijdens het project zitten we kort op de bal, durven we samen besluiten te nemen en ruimen we obstakels uit de weg. Zo leveren we (tussentijds) resultaten. Op tijd, volgens afspraak. En houden we de energie in een project hoog.

Het resultaat is een combinatie van:

  • een aangepaste organisatie;
  • verbeterde processen;
  • efficiëntere software;
  • correcte data;
  • en opgeleide mensen die de verandering dragen.

Dankzij onze manier van werken zorgen we ervoor dat software, processen en medewerkers optimaal op elkaar zijn aangesloten. Medewerkers kunnen hun werk beter en met meer plezier doen en het management kan de juiste strategische beslissingen nemen.

Meer over onze diensten leest u hier.

Mijn werk begint op de werkvloer. Goed luisteren is essentieel. Vaak zijn mensen moe van veranderingen. Ze hebben hun verhaal al zo vaak gedaan. Ik wil weten wat mensen nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Waarmaken wat ik beloof, dat vind ik belangrijk. Waarbij ik altijd duidelijk ben over het speelveld en onze mogelijkheden.

Mike Hoksbergen, projectmanager en consultant

HRM-software voor SAP

Proformit ontwikkelt software die relevante HR-informatie uit SAP ontsluit in overzichtelijke rapportages. Dit geeft inzicht en overzicht in alle data van werknemers. Zowel op organisatieniveau als per individuele werknemer kun je data uit het verleden combineren met actuele informatie, zodat je inzicht krijgt in trends. Zo kun je bijvoorbeeld personeelsverloop of verzuim uitstekend monitoren. We kunnen deze software ontwikkelen mede dankzij onze diepgaande kennis van SAP, bedrijfsprocessen en managementvraagstukken. We ontwerpen en ontwikkelen deze software met en voor Every Angle.

Meer over onze software leest u hier.

SAP is een fantastisch systeem maar ook enorm complex. Je kunt er ‘alles’ mee, maar hoe krijg je de juiste informatie er weer uit? Daarvoor heb je met Every Angle de beste sleutel in handen. Het maakt flexibele, eenvoudig samen te stellen rapportages mogelijk, helder en informatief door het slim combineren van SAP data en deze om te zetten in zinvolle KPI’s.

Nelleke Schaafsma, moduleontwikkelaar EA4HCM